Αδυνάτισμα

  • -

Body Fit

ΜΕ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΣΑΓΙΟΥ, L-CARNITINE ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Το Body fit συμπλήρωμα διατροφής περιλαμβάνει ένα συνδυασμό πολλών διαφορετικών τσαγιών, μια τυποποιημένη συγκέντρωση των κατεχινών, το κύριο συστατικό του εκχυλίσματος του πράσινου τσαγιού και ενός ισχυρού αντιοξειδωτικού, καθώς και καφεΐνη.

Η συνδυασμένη δύναμη αυτών των συστατικών θεωρείται ιδιαίτερα επωφελής για τους σκοπούς της απώλειας βάρους και τη συνολική μείωση του σωματικού λίπους.

Το Body fit επίσης περιέχει L- Carnitine και η βιταμίνη C, το “δυναμικό δίδυμο” υπεύθυνο και απαραίτητο για τη μεταφορά των λιπαρών οξέων και την κατανομή των λιπιδίων (λίπη) για το σκοπό της παραγωγής μεταβολικής ενέργειας.

Η L- Carnitine μεταφέρει την τροφή με τη μορφή μορίων λίπους στους μυς μας και είναι ο λόγος για τον οποίο τα άτομα που εργάζονται έξω, έντονα, σε καθημερινή βάση λόγω των απαιτήσεων της εργασίας τους ή κάνουν προπόνηση ρουτίνας, καθώς και επαγγελματίες αθλητές, μπορούν να βρουν μια επιπλέον δόση της L- Carnitine εξαιρετικά χρήσιμη.

Οι μύες μας χρειάζονται μόρια λίπους στη διάθεσή τους, προκειμένου να εργαστούν σε υψηλότερο επίπεδο και όταν το κάνουν, ο μεταβολισμός μας σε αυξημένους ρυθμούς καίει περισσότερες θερμίδες ακόμα και ώρες μετά τη σωματική άσκηση.

Η καφεΐνη, συμπεριλαμβάνεται επίσης ως ένα από τα συστατικά, αυξάνει την ικανότητα να διατηρεί υψηλότερη απόδοση, καθώς τα συστήματα αναπνευστικού και κυκλοφορικού επάγονται να λειτουργούν πιο ενεργά.

Ενώ η καφεΐνη είναι γνωστό ότι τροφοδοτεί το μεταβολικό ρυθμό, οι κατεχίνες επηρεάζουν επίσης θετικά το μεταβολισμό μας από την θερμογένεση, την παραγωγή θερμότητας του σώματός μας και μια σημαντική συνιστώσα του μεταβολικού ρυθμού.

Η θερμογένεση μπορεί δυνητικά να ενθαρρύνει για να αυξήσει τις δαπάνες ενέργειας και την οξείδωση των λιπών.

Η βιταμίνη C, αναγνωρίζεται ευρέως ως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, υποστηρίζει την κατανομή των μορίων λίπους και αποτελεσματικά καταπολεμά τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες.

Μακροπρόθεσμα μελέτες έχουν δείξει ότι αν οι κατεχίνες, η L-Carnitine και η βιταμίνη C εισαχθούν ως θεραπευτική αγωγή για την υγεία μας, το λίπος του σώματος μας μπορεί να μειωθεί και σταδιακά μπορεί να επιτευχθεί απώλεια βάρους.

Το προϊόν μας είναι κυρίως προσανατολισμένο προς τα άτομα που σκέφτονται σοβαρά για τη σωματική άσκηση ή και κατάρτισης τους για ερασιτέχνες, είτε για επαγγελματική αθλητική δραστηριότητα σε ένα υψηλότερο επίπεδο με τη μείωση συνολικού σωματικού λίπους και το δείκτη μάζας σώματος (BMI).
Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας
                                                                  tacticboards2012@gmail.com