Ενέργεια

  • -
Colostrum Pro

ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ!

Το Colostrum Pro! της Vegas Vital συνδυάζει το μύθο του πολυαναφερόμενου «πρώτου γάλακτος», το οποίο φημολογείται πως υπάρχει στο γάλα των αγελάδων κατά τη διάρκεια των πρώτων 24 ωρών εώς και 72 ώρες αφού γεννήσουν ένα μοσχαράκι, με τις ευεργετικές δράσεις του συμπλέγματος της βιταμίνης Β.

Η υψηλή - δοσολογία του συμπλέγματος της βιταμίνης Β του Colostrum Pro! Μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στο μεταβολισμό και να στηρίξει το νευρικό σύστημα και τις λειτουργίες του καθώς μειώνεται η κόπωση.

Η βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) ειδικότερα δρα ως αντι-οξειδωτικό, ενώ η βιταμίνη Β12 και το φολικό οξύ, επίσης περιλαμβάνονται στο Colostrum Pro! και παίζουν σπουδαίο ρόλο στη διαίρεση των κυττάρων και στη διαδικασία ανάπτυξης.

Το φολικό οξύ είναι απόλυτα θεμελιώδες συστατικό για την παραγωγή του DNA, τα δομικά στοιχεία των κυττάρων.

Η βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ) είναι απαραίτητη για τη συγκέντρωση του συνενζύμου Α, η οποία με τη σειρά της, είναι εξαιρετικής σημασίας για έναν υγιή και ζωτικό μεταβολισμό.

Ψυχικά και σωματικά δραστήρια άτομα, που εκτίθενται σε υψηλή πίεση για να ανταπεξέλθουν σε καθημερινή βάση, θα έρθουν να εκτιμήσουν τα αποτελέσματα της ενεργοποίησης του Colostrum Pro! καθώς αναγνωρίζουν την ανάγκη του να στηρίζονται στην ικανότητά τους να συγκεντρωθούν και να διατηρήσουν ένα ισχυρό νευρικό σύστημα καθώς και τη διανοητική ευελιξία.
Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας
                                                                  tacticboards2012@gmail.com