Ποιότητα Κατασκευής

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣΛαμβάνοντας υπ'όψιν μας τις ανάγκες του σύγχρονου προπονητή, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πινακάκι τακτικής το οποίο θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνεται η δουλειά του coach πιο εύκολη στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και της προπόνησης.

- Το πινακάκι αυτό είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά τα οποία το καθιστούν ως το καλύτερο της αγοράς!
 
·         - Δεν έχουν καμία σχέση με τα συμβατά πλαστικού τύπου που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Κατασκευάζονται από ένα διαφορετικό υλικό με μεγαλύτερο πάχος,  ενώ μοναδική πατέντα αποτελεί η ειδική επίστρωση της επιφάνειας.
 
·         - Οι γραμμές και τα σήματα τυπώνονται κάτω από το τελευταίο υλικό γι’ αυτό ποτέ δεν ξεθωριάζουν.

- Το υλικό με το οποίο έχει επιστρωθεί ο πίνακας είναι μοναδικό, αφού δεν αφήνει το παραμικρό ίχνος μαρκαδόρου, ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση! Είναι γνωστό το πρόβλημα με τις ''σκιές'' που μένουν στα προπονητικά πινακάκια...

 - Είναι ελαφρύ και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ανθεκτικό στις καταπονήσεις που δέχεται ένα πινακάκι τακτικής πάνω στην ένταση του αγώνα!

- Έχει ένα πολύ εύχρηστο σφουγγαράκι σβησίματος, το οποίο απαλλάσει τον coach από το συνεχές ψάξιμο για πανιά, χαρτομάντηλα κτλ την ώρα του αγώνα. Το σφουγγαράκι αυτό δεν απαιτεί συχνό πλύσιμο αφού έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα υπολλείματα του μαρκαδόρου.
 
- Επιλέξαμε να το παράγουμε σε ποικιλία χρωμάτων, γιατί θέλουμε εκτός από χρήσιμο εργαλείο, να καλύπτει και την αισθητική που ο κάθε προπονητής επιλέγει να έχει.
 
- Ο προπονητής μπορεί να κάνει το πινακάκι του μοναδικό, βάζοντας σε όποιο σημείο θέλει το λογότυπο, το σήμα, τη φωτογραφία του κτλ. 


 ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Χρησιμοποιήστε μόνο ‘’white board’’ μαρκαδόρους
  • Να προτιμάτε επώνυμους μαρκαδόρους καλής ποιότητας
  • Μην καθαρίζετε το πινακάκι σας με διαλυτικά ή οινόπνευμα. Αρκεί το απλό νερό.
  •  Μην αφήνετε το πινακάκι σας εκτεθειμένο σε υψηλές θερμοκρασίες

SPSC