Τα στοιχεία της επιτυχίας μας

Αρχική    Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2012 από μία ομάδα ανθρώπων που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στον αθλητισμό, αρχικά ως αθλητές και στη συνέχεια ως προπονητές!

Η εταιρία μας είναι καθαρά ελληνική, καθώς ο σχεδιασμός και η κατασκευή των πινάκων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Ελλάδα. 

Πέρα από την ελληνική αγορά, εξάγουμε πινακάκια αλλά και άλλα αθλητικά-προπονητικά προϊόντα σε όλον τον πλανήτη και παντού έχουμε μόνο ικανοποιημένους πελάτες, γιατί εκτός από την εμπορική συναλλαγή, επιδιώκουμε να έχουμε και προσωπική επαφή με τους προπονητές, ανταλλάσοντας ιδέες και απόψεις.

Ο σκοπός μας

Σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό του προπονητή και να του παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες εκείνες που χρειάζεται για να κάνει όσο πιο καλά μπορεί την δουλειά του στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και της προπόνησης..

Ώς προπονητές κι εμείς, γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του ''επαγγέλματος'' και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις των αθλημάτων, ώστε να είμαστε απολύτως χρήσιμοι για τον προπονητή.

Ποιότητα

Τα πινακάκια μας είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά τα οποία τα καθιστούν ως τα καλύτερα της αγοράς! 

Δεν έχουν καμία σχέση με τα συμβατά πλαστικού τύπου που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας  ενώ μοναδική πατέντα αποτελεί η ειδική επίστρωση της επιφάνειας.

Οι γραμμές και τα σήματα τυπώνονται κάτω από το τελευταίο υλικό γι’ αυτό ποτέ δεν ξεθωριάζουν.

Το υλικό με το οποίο επιστρώνουμε τα πινακάκια μας είναι μοναδικά, αφού δεν αφήνει το παραμικρό ίχνος μαρκαδόρου, ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση! Είναι γνωστό το πρόβλημα με τις ''σκιές'' που μένουν στα προπονητικά πινακάκια... 

Τα πινακάκια μας είναι ελαφριά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ανθεκτικά στις καταπονήσεις που δέχεται ένα πινακάκι τακτικής πάνω στην ένταση του αγώνα ή της προπόνησης!

Το εύχρηστο σφουγγαράκι σβησίματος έχει εντυπωσιάσει τους πελάτες μας, το οποίο τους απαλλάσει  από το συνεχές ψάξιμο για πανιά, χαρτομάντηλα κτλ την ώρα του αγώνα. Το σφουγγαράκι αυτό δεν απαιτεί συχνό πλύσιμο αφού έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα υπολλείματα του μαρκαδόρου. 

Επιλέξαμε να το παράγουμε σε ποικιλία χρωμάτων, γιατί θέλουμε εκτός από χρήσιμο εργαλείο, να καλύπτει και την αισθητική που ο κάθε προπονητής επιλέγει να έχει.  

Ο προπονητής μπορεί να κάνει το πινακάκι του μοναδικό, βάζοντας σε όποιο σημείο θέλει το λογότυπο, το σήμα, τη φωτογραφία του κτλ,ι να επιλέξει από τρία διαφορετικά υλικά (Normal, Plexiglass, Magnetic) καθώς και από τρία διαφορετικά μεγέθη (Big, Regular, Small). Φυσικά, υπάρχει και ο πίνακας αποδυτηρίων, χρήσιμος για κάθε γήπεδο.

 

“Χρησιμοποιούμε καθημερινά τα πινακάκια TACTIC-BOARDS στην προπόνηση και στους αγώνες και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα τους.”
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ - COACH ΣΚΙΟ (Ευρωλίγκα)
''Εξαιρετική ποιότητα και πολύ λειτουργικά κατά την διάρκεια του αγώνα. Γι αυτό τα χρησιμοποιούμε στην Maccabi Tel Aviv και σε όλη την Ευρώπη''
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ - COACH ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ (Ευρωλίγκα)
''Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα που έχουν τα πινακάκια TACTIC-BOARDS. Είναι πραγματικά πολύ καλά σχεδιασμένα για τς ανάγκες ενός προπονητή''
ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ - BASKETBALL COACH
Εξαιρετικό πινακάκι τακτικής, εξαιρετική εξυπηρέτηση! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!
JOHN BALLOW - VOLLEYBALL COACH

Η Tactic Boards στο βάθος της

Μάθετε ποιοι είμαστε, ποιος είναι ο σκοπός μας και
η ποιότητα σε ότι κάνουμε...

Ποιοι είμαστε
Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2012 από μία ομάδα ανθρώπων που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στον αθλητισμό, αρχικά ως αθλητές και στη συνέχεια ως προπονητές!
Ο σκοπός μας
Σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό του Έλληνα προπονητή και να του παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες εκείνες που χρειάζεται για να κάνει όσο πιο καλά μπορεί την δουλειά του στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και της προπόνησης..
Ποιότητα
Το πινακάκι αυτό είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά τα οποία το καθιστούν ως το καλύτερο της αγοράς!